Inderst inde havde jeg en drøm…

Jeg hedder Eva, er 39 år og er gift med Daniel. Vi bor i Brønshøj og sammen har vi Bastian på 4 år og Annabella på 6 år.

Jeg er oprindeligt uddannet i molekylær cellebiologi og har forsket i diabetes og fedme både i Danmark og USA. Inderst inde havde dog også en drøm om noget kreativt. En drøm om at have mit eget, være min egen chef, og lægge mit eget arbejdsskema. Jeg har altid taget de fornuftige valg, men i en alder af 39 år fik jeg endelig modet til at turde følge mit hjerte! Det blev til starten på mit eget mal-selv-keramik eventyr – et eventyr jeg elsker.

Hvorfor først nu? Jeg har altid været meget interesseret i videnskab og forskning, og jeg vil nok altid være meget akademisk i min tilgang til mange ting. Der skulle to guldklumper ind i mit liv, før jeg fik øjnene op for hvor meget jeg arbejdede, og hvor hurtigt livet gik. Det gav sig selv da børnene kom. Nu havde jeg en unægtelig trang til at stoppe op, trække vejret og nyde livet fuldt ud. Det fik mig til at turde tage springet og blive selvstændig.

Nu driver jeg mit eget mal-selv-keramik firma samtidig med at jeg udvikler nye maleteknikker og udforsker kemiens forunderlige effekter i malingen, som kan give fantastiske værker.

Jeg ønsker at have en varieret hverdag og derfor arbejder jeg ikke med keramik hver dag. Jeg underviser også i baby- og småbørnssvømning, yoga for stress-ramte samt gravidyoga. Dette er min forunderlige kombination.

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

Kate Meinck

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omniste natus

Lorem ipsum

Follow me on Instagram

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna
aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.